lauantai 9. maaliskuuta 2013

Hiihtish ja mhuutah khiinnosthavaa..

MMOI ARRVOISAT LUKIJAT!!  Hiihtoloma:

MONDAY/MAANANTAI/MÅNDAG: Ei mitään erityistä normaali päivä ,mut no school, n'..niishkh..artschool :(

TUESDAY/TIISTAI/TISDAG: Normii tämäki päivä täynnä.


WEDNESDAY/KESKIVIIKKO/ONSDAG: Oltiin menossa hiihtään maaman kanssa, mut SURPRISE SURPRISE, Ukko oli ollut ystävällinen ja vieny kengän makkariin, ei jyrsitty (pfiuh), mut monot olkkarissa, sadesuoja rikki, vetoketju irti, ja nauhat poikki. Kuitenki peuhattiin Ukon kaa pihal toista tuntii. :)


THURSDAY/TORSTAI/TORSDAG: Mentiin mummukan, maaman ja ISKÄÄn kans Tiina serkummitustädille ja Mikko-hönölle. Olihan siellä Sofikin ja LUTUNEN SUURI Aada-koira :) Aada parka oli satuttanut tassun jäähän takapihalla, mutta pipi oli jo parantunut.

FRIDAY/PERJANTAI/FREDAG: Käytin Pete Punakuonon kanssa paistamassa makkaraa. Olihan se Tepaki mukana ja Merjuliini. Muuten me rillailtiin Talvikylässä, Tepsu kävi Hoijakassa ja minä sokkelossa. Kahiseva unhahtui kotia, joten ei donitsimäkeen :\.

SATURDAY/LAUANTAI/LÖRDAG: Olin perjantai-lauantai välisenä yönä MYMMELILLÄ yötä, ja juoksutettiin Ukkelia niin, että koko piski ihan pärissi pömöpömöpömö sisällä :'D

SUNDAY/SUNNUNTAI/SÖNDAG: Ennen taekwondoa sauvoja ja monoja ostamaan isukin kanssa, ja sen jälkeen taekwon-doon. Sitte mumelle illastamaan Tiinukan ja Hönön kanssa.

+++Ooteks nähneet mainoksen siitä Deagostini Koristeelliset kakut lehdestä? no määpä sain EKAN NUMERON JA MAMMA ALKOI TILAAMAAN!!

Maanantaina nährään, kamulit!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti