maanantai 24. marraskuuta 2014

Tavoitteet viikko 48

Heippa kaikki! Nyt on taas viikottaisten tavoitteiden aika.

Haluan tehdä niin hyvän kirjaesitelmän, että saan ainakin 3 ihmistä kiinnostumaan, ja että saan hyvän arvosanan siitä, jos semmoinen annetaan. ( Toivon ainakin 9)

Fykeä meillä on tupla-annos. Tiistaina ja torstaina. Siispä pitää tehdä tuplasti paremmin, ja eiköhän se onnistu kun aiheenamme ovat erilaiset aineet, kuten muovi ja metallit. Tavoitteeni on siis osata kertoa väh. 6 eri ainetta ja niistä kaikista vähintään 5 asiaa.

Matikassa me opettelemme vielä nelikulmioista, jonka lisäksi siirrymme mittakaavoihin ja suurennoksiin sekä pienennöksiin. Pienentämistä ja suurentamista olen tehnyt ennenkin, mutta mittakaava kuulostaa vain sanana tutulta. Siispä reippaasti opiskelemaan! Tavoitteeni matikkaan on, että osaan mittakaava-asiat TÄYDELLISESTI perjantaihin mennessä,- ja samoin näytän, että osaan pienentää ja suurentaa kuvioita.

Uskonnossa me opiskelemme uskontunnustuksesta. Ei kuulosta aivan tutulta, mutta minkäs sille mahtaa. Opettelemaan vain. Tavoitteeni on osata uskontunnustuksen kaikki asiat hyvin perjantaihin mennessä.

Bilsassa haluan saada Afrikka-projektini TÄYDELLISESTI valmiiksi. Toivon ainakin 9- arvosanaksi, ja rakentavaa palautetta.

Siinä oli :3

1 kommentti:

  1. Hei Sanni! Taisit päästä hienosti tavoitteisiisi! Ainakin kirjaesitelmän osalta. Osaat myös laatia hienosti tavoitteita, jotka voi mitata.

    VastaaPoista